MENÜ

HANGMASSZÁZS A 16. KERÜLETBEN
A hangok ereje ...

A hangterápiáról bővebben:

A budhista gyógyitó szerzetesek már évszázadok óta használják a tibeti hangtálakat. Ezek a speciális tálak nagyon gazdagok felhangokban úgy a hallható,mint a nem hallható hangtartományokban. Az ember rezgésérzéke 4-500 Hz-es frekvenciaspektrumra terjed ki,ezen belül a 150-300 Hz-es frekvenciákat érzékeljük különosen jól,és bizony ebben a tartományban a hangtálak legmélyebb frekvenciái is beleférnek. A legalább 4-féle felhang az agyban különböző hullámokat idéz elő,többek között az „ alpha” hullámot,mely meditációs állapotot hoz létre.


Szót kell itt ejtenünk a rezgésről,mint fizikai jelenségről.Szervezetünket felépitő minden egyes sejtnek önálló rezgése van.Mivel a szervek,szervrendszerek sejtekből épülnek fel,így egy összetett hangvibráció keletkezik a szervezet részéről,létrejön a sejtek összhangzása. Amikor egyes sejtek,szövetek,szervek megbetegszenek,akkor tulajdonképpen egy alulrezonált állapot jön létre, amit a hangtálak segitségével helyreállitunk  és így létrejön a test-szellem-és a lélek harmóniája. A hangterápia segit megtapasztalni a belső békét,harmóniát,felerősiti a szervezet öngyógyitó képességét.


Előidézhető a „theta” /4-8 Hz/ hullámokkal például egy olyan állapot,hogy a szervezetünk együtt rezonál a földdel,ekkor jön létre az ősbizalmi vagy abszolút nyugalmi állapot.
Felvetődhet a kérdés:hogyan terjednek a rezgések a szervezetünkben? -a vizen keresztül,ugyanis az ember szervezetének 70-80 %-a vizből áll és a testre helyezett tálak rezgései koncentrikus körök formájában terjednek tova és áramlanak szét az egész testben egészen a sejtek szintjéig.


A hangtálak  szervezetre gyakorolt  hatása szintén érdekes és valós folyamat. Peter Hess folytatott evvel kapcsolatban igazolt és eredményes kisérleteket.
Három szinten hatnak az emberre:
- az első szint a fizikai testre gyakorolt hatások,azaz a hang és a rezgés. Ez teremti meg a test és a tudat közötti egységet
- a következő szint a test energetikai rendszerét segiti, egy erőteljes energiacsere-folyamatot indit el,  durva energiákat    átmossa
- a harmadik szint a tudatunkat szólitja meg,megérinti a spirituális sikot,megtaláljuk a csendet és az ebből fakadó nyugalmat


A hangterápiát hangtálak segitségével számos speciális területen lehet alkalmazni,szinte a születésünktől a halálunkig végigkisérhet. Csodálatos hangtereket lehet létesiteni velük,segitik az ellazulást, helyreáll a lelki egyensúly de a pangó, alulműködő területekre is jótékony hatású. A hangterápia szintén hatékony gyermekek kezelésében.

 

Hírek

 • Új szolgáltatás
  2012-07-05 14:05:31

  Megérkezett!

  Tibeti hangterápia a 16. kerületben!

   

   

Asztali nézet